I Am Training

Small group training

Tijdens small group training train je in een kleine groep van 2 tot max. 8 personen. Je kunt zelf een groep samen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten of collega’s (min.6 pers.). Vaste dag en tijd in overleg. Of meld je individueel aan en sluit aan bij een small group training.

Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden, iedereen kan op eigen niveau deelnemen. Je werkt hierdoor, op eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie.

Tijdens de training werk je een uitdagende trainingssessie af. Aandacht, resultaat en plezier staan hierbij voorop.

Circuit training

Circuit training is een manier van trainen waarbij aerobe training en krachttraining elkaar afwisselen.

Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. 

Na het voltooien van de oefeningen is er tijd voor rust. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog één of meerdere keren herhaald.

Het voordeel van een circuit training is dat je zowel kracht- als uithoudingsvermogen oefeningen doet. Deze combinatie is de beste manier om je lichaam te trainen, dit kan met en zonder materiaal.

Met circuit training bouw je spieren op en verbrand je vet terwijl je uithoudingsvermogen opbouwt!

Niet verkeerd toch!

Senioren training 60+

Trainen met de juiste begeleiding biedt een hoop voordelen op vitaal worden en/of blijven en het verbeteren van de algehele conditie en balans.

Senioren fitness is een totale training op een net wat rustiger tempo. In deze training is er aandacht voor kracht, coördinatie en uitvoering. Waarbij er licht tot matig intensief maar compleet getraind wordt.

Het matige intensieve programma zorgt voor een laagdrempelige instap voor deze les. Senioren training is een gezellige training waarbij je geen ijzeren conditie nodig hebt om mee te kunnen doen.

Deelname resulteert in een verhoging van de algemene conditie, waarbij je verbetering ervaart tijdens de dagelijkse handelingen.

kickboks fitness kids

Leuke combinatie training van kickboksen en fitness voor kinderen waar op een gecontroleerde manier wordt gewerkt aan techniek, kracht, uithouding en balans.

Enkele effecten van krachttraining voor kinderen:

  • Vergroten spierkracht
  • Verbeteren (spier)- uithoudingsvermogen
  • Botsterkte kan toenemen
  • Afname van lichaamsvet
  • Balans gevoel verbeteren

Deze les zorgt niet alleen voor een goede verhoging van de hartslag, vetverbranding en ontwikkeling van de spieren, het is ook een goede training als je jezelf wat zekerder wilt voelen (sterker in je schoenen staan) en niet over je heen wilt laten lopen (betere mentale weerbaarheid).

Kickboks fitness is geschikt voor kinderen van 10 t/m 15 jaar.

boks fit

BoksFit bestaat uit snelle en krachtige (kick)-bokstechnieken in combinatie met oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Anders dan bij boksen wordt er tijdens een BoksFit les niet gespard maar gaat het puur om de fysieke inspanning en plezier.

Doordat er getraind wordt met het eigen lichaamsgewicht en er meerdere variaties mogelijk zijn, is de training voor iedereen uitdagend.

BoksFit is goed voor je algehele lichaamskracht, conditie en geest.

BoksFit is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar.

 

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten.

De voordelen van small group training:

  • Je kunt trainen op verschillende niveaus
  • Het is een afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier
  • Binnen en buiten trainen is beide mogelijk

Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren.

Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

 

Scroll naar boven