I Am Training

Over mij

Over mij

Hoi, mijn naam is André Molenaar. Ik ben 17 jaar militair geweest. Heel mijn leven is sporten al een passie van mij. Na mijn loopbaan bij defensie ben ik mij gaan specialiseren als fitness instructeur en personal trainer.

Mijn passie voor sport en mijn ervaring tijdens mijn militaire loopbaan hebben me geleerd wat doorzettingsvermogen echt betekent, zowel fysiek als mentaal. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt om jezelf tot het uiterste te drijven om doelen te bereiken.

Nu wil ik jou graag helpen om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om conditieverbetering, spieropbouw of afvallen. Niets is onmogelijk als je maar in jezelf gelooft.

Dit kan bij I AM training, wat staat voor:

“I” staat voor ik, want het draait om jou. 

“AM” zijn mijn initialen en de eerste letters van ons mooie eiland Ameland.

“Training” je hebt de mogelijkheid bij ons om onder begeleiding of zelfstandig te trainen “creëer de beste versie van jezelf”.

Met I Am Training wil ik een omgeving creëren waarin je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook mentaal veerkrachtiger en zelfverzekerder. Samen gaan we aan de slag, overwinnen we obstakels en ontdekken we wat je werkelijk kunt bereiken als je in jezelf gelooft.

Laten we samen aan jouw fitnessreis beginnen. De weg naar een gezonder, gelukkiger en zelfbewuster leven.

Scholing:

  • Fitness trainer, NL Actief 
  • Personal trainer, NL Actief
  • Trainer senioren, Start2Move
  • Loop trainer, Start2Move
  • PT Knock out, Start2Move
  • Core trainer, Fitness Educatie Noord
Scroll naar boven